Langzaamaan richting normale temperaturen en winterse neerslag ..........  
Maandag 10 december
In de nacht was het bewolkt met enkele opklaringen en ook een enkele lichte bui. Het koelt af tot 3,8°C en er stond een matige west- tot noordwestenwind, kracht 3 tot 4.
Overdag is het wisselend bewolkt met af en toe wat lichte regen afgewisseld door droge perioden met af en toe een zonnestraal. Het wordt 7°C en er staat een matige noordwestenwind, kracht 4.

Dinsdag 11 december.
In de nacht is het redelijk helder en hoegenaamd droog. Er staat een matige noordwestenwind en de temperatuur daalt tot rond de 4°C.
Overdag is het half bewolkt met geregeld zon en het lijkt de hele dag droog te blijven. Het wordt 7°C en er staat een matige noordwestenwind, kracht 3.

Woensdag 12 december.
In de nacht neemt de bewolking ietwat toe maar het blijft wel droog. Het koelt af tot rond 2°C en de wind ruimt naar oostelijke richting.
Overdag is het half bewolkt en hoegenaamd droog met geregeld zon. Het wordt 4°C en er staat een matige oost- tot zuidoostenwind, kracht 3.

Vooruitzichten.
De temperaturen liggen rond normaal met enkele graden nachtvorst en enkele graden boven het vriespunt overdag. De eerste dagen is het hoegenaamd droog, maar in het weekend komt er weer wat neerslag aan.

      

Uren zonneschijn

zonurenicon

5.0

Vandaag

Gisteren:

Maand:

Jaar:

3.2 uren

20.7 uren

1988.1 uren

meer...

Credits: Gerrit Grünwald: Javascript steelserie gauges library. - Mark Crossley: Development weather gauges scripts.


Verwachting voor de komende 48 uur

.

Neerslagradar

Bron weerkaartjes: KNMI

Temperatuur

Wind (Bft)

Zicht; mist, nevel, of ....