Het is HERFST met ......................  
Maandag 22 oktober.
In de nacht is het meest bewolkt en het kwik blijft dan ook zo rond de 10°C steken. Na middernacht heeft het licht geregend.
De dag beginnen we nog met wat lichte regen, maar dit trekt snel in zuidoostelijke richting weg waarna het wat opklaart en we een wisselend bewolkte dag hebben met geregeld wat zonneschijn. Het wordt 12 á 13°C en er staat een matige noordwestenwind, kracht 3 tot 4.

Dinsdag 23 oktober.
In de nacht neemt de bewolking weer toe maar op een enkele spat na blijft het wel droog. Het koelt af tot rond de 8°C.
Overdag is het overwegend bewolkt met in de ochtend kans op regen. In de middag is het hoegenaamd droog en klaart het wat op met zelfs kans dat aan het eind van de middag de zon er nog even bijkomt. Het wordt 13 á 14°C en er staat een stevige west- tot noordwestelijke wind, matig 4 tot vrij krachtig kracht 5.

Woensdag 24 oktober.
In de nacht is het bewolkt met eerst nog een enkele opklaring en in de loop van de nacht wat lichte regen. De temperatuur zal nauwelijks dalen, het minimum ligt rond de 13°C.
Overdag is het bewolkt wat in de loop van de dag wat dunner wordt. Aan het eind van de dag breekt het misschien wat waardoor de zon nog even wat ruimte krijgt. In de ochtend kan het plaatselijk wat licht regenen voor de rest blijft het droog. Het wordt 14 á 15°C en er staat een matige noordwestelijke wind, rond kracht 4.

Vooruitzichten.
De temperaturen laten een dalende lijn zien. Minima van 11 naar 3°C en maxima van 13 naar 8 á 9°C. Alle dagen kans op regen of een bui en een stevige westelijke wind, meest matig kracht 4 af en toe vrij krachtig kracht 5.
Kortom het weer past zich aan, aan de kalender; het is herfst!

      

Uren zonneschijn

zonurenicon

0.0

Vandaag

Gisteren:

Maand:

Jaar:

0.0 uren

152.8 uren

1852.5 uren

meer...

Credits: Gerrit Grünwald: Javascript steelserie gauges library. - Mark Crossley: Development weather gauges scripts.


Verwachting voor de komende 48 uur

.

Neerslagradar

Bron weerkaartjes: KNMI

Temperatuur

Wind (Bft)

Zicht; mist, nevel, of ....