Wisselvallig met geregeld zon, maar ook af en toe regen of een bui.  
Maandag 20 mei.
In de nacht was het bewolkt met enkele opklaringen en plaatselijk nog een licht buitje. De temperatuur daalde tot 12,1°C.
Overdag is het bewolkt met geregeld zon en het is grotendeels droog. In de middag kan er plaatselijk een licht buitje voorkomen. Het wordt 18 tot 20°C en er staat een zwak tot matige noord(oost)elijke wind.

Dinsdag 21 mei.
In de nacht is het bewolkt met enkele opklaringen en het is droog. Het koelt af tot 11 á 12°C en er staat een zwakke wind.
Overdag is er veel bewolking met kans op wat druilerig weer. De zon laat een groot deel van de dag verstek gaan, pas aan het eind van de dag kan hij even tevoorschijn komen. Het wordt een graad of 16 en er staat een matige noordwestelijke wind.

Woensdag 22 mei.
In de loop van de nacht klaart het lekker op en het koelt dan ook af tot rond de 8°C.
Overdag is het redelijk helder met wolkenvelden, maar ook de zon is geregeld tot volop aanwezig. Het is de hele dag droog en het wordt een graad of 17. Er staat een matige noordwestelijke wind.

Vooruitzichten.
Het blijft wisselvallig met alle dagen zonnige perioden, af en toe regen of een bui, een redelijk normale temperatuur voor de tijd van het jaar en een meest matige wind uit westelijke hoek.

      

Uren zonneschijn

zonurenicon

0.0

Vandaag

Gisteren:

Maand:

Jaar:

0.0 uren

128.0 uren

629.8 uren

meer...

Credits: Gerrit Grünwald: Javascript steelserie gauges library. - Mark Crossley: Development weather gauges scripts.


Verwachting voor de komende 48 uur

.

Neerslagradar

Temperatuur

Wind (Bft)

Zicht; mist, nevel, of ....