herfst  
Regen, gevolgd door (onweers-)buien. Vrij veel wind
Een regengebied ligt boven het oosten van het land en trekt noordoostwaarts. Hierachter volgen vanuit het westen buiige regen. In de avond neemt bij de buien de kans toe op onweer, hagel en/of windstoten rond 60 km/uur, aan de kust tot 75 km/uur. De middagtemperatuur komt uit op ongeveer 7°C. De zuidelijke wind is matig boven land en krachtig langs de kust. In de loop van de middag neemt de wind toe naar vrij krachtig boven land en krachtig tot hard, 6 tot 7 Bft aan zee, De wind draait daarbij naar zuidwest tot west, het eerst in het westen.
Komende nacht is het wisselend bewolkt en komen er vooral in de kustprovincies buien voor met daarbij een kans op onweer, hagel en windstoten tot 60 km/u. De minimumtemperatuur komt uit op zo’n 3°C. De wind is zuidwest en matig, aan de kust west tot zuidwest en krachtig tot hard.
Morgen overdag is het wisselend bewolkt. In de ochtend komen er in de kustprovincies buien voor, mogelijk met onweer. Deze buien breiden zich in de middag verder landinwaarts uit. In de middag wordt het ongeveer 7°C. De wind is zuidwest en matig, aan de kust krachtig, mogelijk hard. (Bron: KNMI)

      

Credits: Gerrit Grünwald: Javascript steelserie gauges library. - Mark Crossley: Development weather gauges scripts.


Lokale verwachting

Weerkaarten

Weerwaarschuwingen

Verwachting vandaag

Neerslagradar

weerkaart 4

Weer webcam met laatste 1 en 24 uur historie