Weekendverwachting WINTERS WEEKEND   
Vannacht is bewolkt en langzaam daalt de temperatuur naar 0 graden in het midden van de nacht. De neerslag gaat dan over in lichte sneeuwval die tot de ochtend kan duren. De meeste sneeuw zal ten zuiden van de grote rivieren vallen is op dit moment de verwachting. Bij ons is ook een kans op een licht sneeuwdek. De kans hierop is ongeveer 40%. Er is dus gladheid door mogelijke sneeuwval en bevroren natte weggedeeltes. Er staat een oost tot noordoostenwind zwak tot matig kracht 2 tot 4 beaufort met soms uitschieters naar 5 beaufort. Uiteindelijk daalt de temperatuur tot -2 graden in de vroege ochtend. Overdag gaat het langzaam opklaren en blijft het droog.
Zondag nacht wordt een koude nacht. Het is dan flink opgeklaard en bij een helder hemel wordt het -4 graden als minimum in de vroege ochtend. Overdag zijn er flinke opklaringen, blijft het droog en stijgt de temperatuur tot +1 graad als maximum temperatuur en dat bij een oosten tot noordoosten wind kracht 3 tot 6 beaufort voelt het ijzig aan.

Verwachting opgesteld op vrijdag 16 maart om 21:08 uur

      

Credits: Gerrit Grünwald: Javascript bibliotheek steelserie meters. - Mark Crossley: Ontwikkeling steelserie weermeter scripts.


48 uurs verwachting regio Pijnacker

Weerkaarten

Weer waarschuwingen

Bron weerkaartjes: KNMI

KNMI neerslagradar/ Bft

KNMI actuele temperaturen

reinhardsweersite

Weerhuisje Logo