Verwachtingen opgesteld op zaterdag 23 januari 08.15 uur.  
Zaterdag 23 januari
Naast bewolking zal vandaag ook de zon er af en toe bijkomen en plaatselijk kan er wat lichte neerslag naar beneden komen. De temperatuur komt tot 4 á 5°C en er staat een zwakke tot matige zuid- tot zuidwestelijke wind.

Zondag 24 januari
In de nacht hebben we wat regen en plaatselijk wat natte sneeuw. De temperatuur daalt tot het vriespunt of net even daarboven.
Overdag wisselen zon, met name in de middag, en bewolking elkaar af en in de loop van de dag kan er plaatselijke nog een (winterse) bui voorkomen. Het kwik gaat opnieuw naar maximaal 5°C en er staat een zwakke tot matige noordwestelijke wind die in de namiddag naar zuidwest zal krimpen.

Maandag 25 januari
In de nacht zal het een enkele graad vriezen en het blijft droog.
Overdag schijnt geregeld de zon, maar er zijn ook flinke wolkenpartijen die hem geregeld zullen afschermen. In de ochtend is het droog, in de middag zal het even licht regenen met plaatselijk kans op natte sneeuw. De temperatuur komt tot 5°C en de wind komt uit de (noord)westelijke hoek en is zwak tot matig.

Vooruitzichten.
Dinsdag nog eenzelfde dag als maandag en daarna neemt alles geleidelijk wat toe; de temperatuur gaat omhoog, de kans op regen wordt groter en de wind gaat naar matig tot vrij krachtig.

      

Uren zonneschijn

zonurenicon

2.2

Vandaag

Gisteren:

Maand:

Jaar:

5.2 uren

30.3 uren

30.3 uren

meer...

Credits: Gerrit Grünwald: Javascript steelserie gauges library. - Mark Crossley: Development weather gauges scripts.


Verwachting voor komende 48 uur

Weerkaarten van het KNMI

Temperatuur

Wind in Bft

Neerslag

Meteo Havelte twitter