Hoegenaamd droog, geregeld zon en ............  
Maandag 18 maart.
In de nacht was het bewolkt met af en toe regen en er stond een matige noordwestenwind. De temperatuur daalde tot 4,4°C.
Overdag is het bewolkt met af en toe zon, maar ook enkele plaatselijke buien. Het wordt 8°C en er staat een matige noordwestelijke wind, kracht 4.

Dinsdag 19 maart.
In de nacht zijn er opklaringen en de temperatuur daalt dan tot ± 2°C. Op beschutte plaatsen is vorst aan de grond mogelijk. Er staat een zwakke westelijke wind.
Overdag is het half bewolkt met geregeld zon en op een enkele verdwaalde spat na is het droog. Het wordt 10 á 11°C er staat een matige zuidwestelijke wind, kracht 3.

Woensdag 20 maart.
In de nacht is het bewolkt met enkele opklaringen en de temperatuur ligt rond de 5°C. Er staat een zwakke zuidwestenwind.
Overdag is het half bewolkt met geregeld zon en een enkele spat of wat motregen is nog mogelijk. Het wordt 14°C en er staat een matige zuidwestenwind, kracht 3.

Vooruitzichten.
Ook de rest van de week, incl. het weekend is het rustig, zacht en droog. Plaatselijk kan het even wat motregenen maar dit stelt maar weinig voor. De temperatuur ligt rond 14 á 15°C met af en toe zon en een zwak tot matige meest (zuid)westelijke wind.

      

Uren zonneschijn

zonurenicon

0.0

Vandaag

Gisteren:

Maand:

Jaar:

6.5 uren

35.9 uren

198.6 uren

meer...

Credits: Gerrit Grünwald: Javascript steelserie gauges library. - Mark Crossley: Development weather gauges scripts.


Verwachting voor de komende 48 uur

.

Neerslagradar

Temperatuur

Wind (Bft)

Zicht; mist, nevel, of ....