Verwachtingen voor vandaag, morgen en ..... ....  
Zaterdag 17 maart.
In het nacht heeft het licht gevroren met een minimum van -2,7°C. Wel stond er een stevige en koude oostelijke wind.
Overdag is het redelijk helder met geregeld zon en het is droog. De temperatuur komt met moeite tot rond het vriespunt met een maximum net erboven. De wind komt uit het oosten tot noordoosten en is matig tot vrij krachtig, rond kracht 5.

Zondag 18 maart.
In de nacht zijn er brede opklaringen en zal het opnieuw licht vriezen. Het minimum ligt rond -3 á -4°C. Er staat een matige oostelijke wind.
Overdag is het helder en droog met geregeld tot volop zon. Met een maximum rond 2°C komt het kwik net iets hoger uit dan zaterdag, maar de gure oostelijke wind blijft wel en is matig tot vrij krachtig.

Maandag 19 maart.
In de nacht is het helder en droog en het kwik daalt opnieuw tot rond de -5°C. Overdag is het helder en droog met volop zon en het wordt weer iets warmer met maxima rond 5°C. De noordoostelijke wind is iets afgezwakt naar matig kracht 3 en krimpt aan het eind van de dag naar noord tot noordwest.

Dinsdag t/m vrijdag.
Dinsdag- en woensdagnacht nog wat vorst maar de dagtemperaturen liggen rond de 8°C. De eerste dagen droog maar ook hierin komt verandering en neemt de kans op regen toe.

      

Uren zonneschijn

zonurenicon

0.0

Vandaag

Gisteren:

Maand:

Jaar:

6.5 uur

73.9 uur

267.3 uur

Credits: Gerrit Grünwald: Javascript bibliotheek steelserie meters. - Mark Crossley: Ontwikkeling steelserie weermeter scripts.


Verwachting voor de komende 48 uur

.

KNMI neerslagradar

Bron weerkaartjes: KNMI

KNMI wind in Bft

KNMI zicht; mist, nevel, of ....

Weerhuisje Logo