Weersverwachtingen opgesteld zaterdag 28 maart rond 08:00 uur.  
Zaterdag 28 maart.
Zaterdag hetzelfde weertype als afgelopen dagen; heldere nacht met een minimum van 3,6°C.
Overdag volop zon en in de loop van de dag wat lichte bewolking. De temperatuur komt tot 10 á 11°C en er staat een matige noordelijke wind die in de (na)middag toeneemt tot vrij krachtig kracht 5.

Zondag 29 maart.
In de nacht is het bewolkt en na middernacht zal het plaatselijk licht regenen. Overdag is het eerst bewolkt maar in de loop van de dag lost dit op en komt de zon er weer wat bij. In de (vroege) ochtend kan het nog wat regenen maar daarna verloopt de dag droog. Wel staat er een stevige noordoostelijke wind en met ± 6°C is het uitermate fris.

Maandag 30 maart.
In de nacht is het bewolkt en het grootste deel van de nacht verloopt nog droog. Tegen de ochtend zal het wat licht regenen met hier en daar kans op een steviger (maartse) bui.
Ook in de ochtend is er kans op wat neerslag, maar in de middag is het droog en komt de zon er ook weer bij. De temperatuur komt maximaal tot 7°C en er staat een matige noordelijke wind.

Vooruitzichten.
Dinsdag wisselend bewolkt met zonnige perioden, droog en 9°C. Woensdag bewolkt met af en toe zon, plaatselijk een bui en opnieuw 9°C. Vanaf donderdag ontstaat er een meer westelijke stroming die zachtere lucht aanvoert. Het wordt dan wat wisselvalliger met af en toe een bui maar ook zeker droge perioden met zon. De temperaturen liggen dan rond de 10°C.

Volgende update; maandag 30 maart rond 08:00 uur.

      

Uren zonneschijn

zonurenicon

0.0

Vandaag

Gisteren:

Maand:

Jaar:

8.6 uren

161.5 uren

238.7 uren

meer...

Credits: Gerrit Grünwald: Javascript steelserie gauges library. - Mark Crossley: Development weather gauges scripts.


Verwachting voor de komende 48 uur

weerkaarten van het KNMI

Temperatuur

Wind in Bft

neerslag

Meteo Havelte twitter