Geleidelijk kouder met veel zon en ..........  
Woensdag 14 november.
In de nacht waren er, naast wat bewolking, ook opklaringen en het was droog. Het koelde af tot rond de 6°C en er stond een uitermate zwakke wind.
Overdag is het half bewolkt met in de loop van de dag meer en meer zon. Het is droog, het wordt 11°C en er staat een zwak tot matige wind, eerst uit het zuiden later op de dag ietwat krimpend naar (zuid)zuidoost.

Donderdag 15 november.
In de nacht klaart het geleidelijk op en het koelt af tot rond de 4°C. Er staat een zwakke zuidoostelijke wind.
Overdag is het helder met enkele wolkenvelden en volop zon. Het is droog en de temperatuur stijgt tot 10 á 11°C. Er staat een zwakke zuidoostelijke wind.

Vrijdag 16 november.
In de nacht is het helder en klaar en de temperatuur daalt tot rond de 3°C. Er staat een zwakke wind en al met al is dit een goede basis voor een enkele graad vorst aan de grond.
Overdag is het helder en de zon heeft de hele dag volop de ruimte om te schijnen. Het wordt 10 á 11°C en er staat een zwakke zuidoost- tot oostelijke wind.

Vooruitzichten.
In het weekend is het helder en droog met volop zon. De temperaturen liggen rond normaal en er staat een zwak tot matige oostelijke wind. Komende week wordt het geleidelijk wat kouder en in de loop van de week krijgen we dan ook te maken met nachtvorst en dagtemperaturen rond 5 tot 7°C.

      

Uren zonneschijn

zonurenicon

0.7

Vandaag

Gisteren:

Maand:

Jaar:

6.4 uren

60.3 uren

1937.7 uren

meer...

Credits: Gerrit Grünwald: Javascript steelserie gauges library. - Mark Crossley: Development weather gauges scripts.


Verwachting voor de komende 48 uur

.

Neerslagradar

Bron weerkaartjes: KNMI

Temperatuur

Wind (Bft)

Zicht; mist, nevel, of ....